Privacyverklaring

Privacyverklaring

Olio Pepe Sale
Havermarkt 39 Bus 2 - 3500 Hasselt
Geupdate op 21/12/2022
info@oliopepesale.be
0494 31 69 51

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Olio Pepe Sale kan waar nodig persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Olio Pepe Sale en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een bestelling op de website aan Olio Pepe Sale verstrekt. Olio Pepe Sale kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw e-mailadres - Uw telefoonnummer

WAAROM Olio Pepe Sale GEGEVENS NODIG HEEFT

Om u een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, hebben we een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt. Olio Pepe Sale verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen indien nodig, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

HOE LANG Olio Pepe Sale GEGEVENS BEWAART

Olio Pepe Sale bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Olio Pepe Sale verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Olio Pepe Sale worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Olio Pepe Sale gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Olio Pepe Sale maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Olio Pepe Sale bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Olio Pepe Sale te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Olio Pepe Sale heeft hier geen invloed op. Olio Pepe Sale heeft Google geen toestemming gegeven om via Olio Pepe Sale verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

SOCIAL MEDIA

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code, die van respectievelijk Facebook of Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook of Twitter na (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met je (persoons)gegevens doen die ze via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn, opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@OlioPepeSalebe. Olio Pepe Sale zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Olio Pepe Sale neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Olio Pepe Sale maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Olio Pepe Sale verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Olio Pepe Sale op via info@Olio Pepe Sale.be. De website op www.oliopepesale.be is een website van Olio Pepe Sale.